torstai 30. huhtikuuta 2015

Petteri Ahomaan polttarit


Saimme puhelun, jossa kyseltiin mahdollisuutta päästä polttariporukalla tuomaan sankari sokerointiin. Hieman infoiltiin asiakkaan olevan julkisuudesta tuttu.  

Meiltä kyseltiin mahdollisuutta heittäytyä hommaan mukaan pienellä showlla. Asiakasta saisi hieman pelotellakin. Pyrkiä tekemään hommasta kamalampaa, kuin se onkaan. Eihän sokerointi ole kamalaa? Fruktoosia, glukoosia ja vettä. 
Siis karvanpoistoa.
Sweet. Dude.

Vasta kun Kovasen bussi peruutti pitkin Malminkatua kohti liikettämme ymmärsimme, että porukkaa saattaisi olla hieman enemmänkin… 
Ovesta astui sisään Petteri Ahomaa yhdessä saattajiensa kanssa. Siis bussilastillinen väkeä. Vastassa oli Jenni tiskin takana ja kulman takaa ilmestyi Special police Maria. Kumihanskat kädessä. Sankari lähti kiltisti mukaan, muiden jäädessä odottelemaan oven ulkopuolelle. Ei annettu vaihtoehtoja. 

Jotain jää tästä välistä kertomatta. Poliisin vaitiolovelvollisuus…


Petteri pääsi heti pukeutumisen jälkeen vaihtamaan vaatteet hieman rennonpiin. Tämähän on karvanpoiston jälkeen suositeltavaakin. 


Sen jälkeen meilläkin oli Jennin kanssa aikaa kontaktoitua uusien asiakkaiden kanssa.Tällaisia elämyspaketteja on mahdollisuus järjestää asiakkaan toiveita kuunnellen. Pystymme myös räätälöimään paketit porukan mukaan: morsiuskaartin kampaukset, juhlaripset ja meikit tai tyttöjen hemmotteluillan.

Kannattaa olla yhteydessä LONG LASTING BEAUTY

Heitä joita Petterin polttarit kiinnostaa enemmänkin voi kurkkia lisää.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti