lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ihanaa lauantai-aamua

Ihanaa lauantaia-aamua lukiat!

Tänään olen herännyt hyvissä ajoin ja kammannut naaman ja laittanut kiharat hiuksiin. Lähdin ajamaan Kotkasta töihin Helsingin keskustaan nauttien auringosta ja aamukahvista. Tänään on hyvä päivä.

Työpäivän aluksi siivosin liiketilan ja laitoin tossut jonoon odottamaan aamun ensimmäisiä asiakkaita. Tänään työpäivääni kuuluu sokerointeja,ripsienpidennyksiä ja IPL Laser hoitoa.


Sokeroinnit teen meidän omalla maahantuomalla LLB Professionalin sokerointi tuotteilla ja ripsienpidennykset samoin.

Tässä blogikirjoituksessa voisin kuitenkin enemmän avata tätä Laserhoitoa mitä aion tänään tehdä asiakkaalleni. Eli hoidettava alue on kasvoilla ja hoidettava asia on katkenneet verisuonet poskilla ja nenänpielissä. Pintaverisuonet suljetaan IPL (vali-impulssi laserilla) laitetteella. Valoimpulssin vaikutettua pintaverisuoniin, se lämpenee ja "polttaa" pienet suonet kiinni. Tämä tämän päivän asiakas tulee hoitoon jo kolmatta kertaa ja me olemmekin saaneet todella hyviä tuloksia tähän mennessä jo. Normaalisti couperosaiho vaatii useamman käsittelykerran ja arvio tässäkin tapauksessa oli neljä kertaa. Toki käsittelykertoihin vaikuttaa paljon se, kuinka pahasti verisuonia on katkennut ja mikä on haluttu lopputulos. Ihanaa kun uuden teknologian ansiosta ei tarvitse enää kärsiä aina vaan punottavista poskista! :)

Tästä linkistä voi tutustua meidän omilla sivuilla asiasta:
 http://www.longlastingbeauty.fi/stop-redness-couperosa-hoito

Ihanaa viikonloppua lukiat! :)

- AnniinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti