torstai 25. huhtikuuta 2013

Velasmooth ja senttejä karisee


Olemme vihdoin saaneet käyttöön Velasmooth laitteemme ja muutamat teistä meidän asiakkaistamme ovat jo kerenneet testata muutamat velahoidot.
On ollut todella ihana viettää aikaa teidän kanssa. Hoitoaika kun yleensä on noin 60-90min, siinä kerkee jo rupatella elämäntarinat lävitse ja muuta ihanaa "hömppää".
Parasta on ollut ensimmäisen kerran jälkeinen seuraava hoitokerta ja kommentit "siis en tiedä kuvittelenko vaan, mutta iho tuntuu sileämmältä" tai "Haluan niin paljon, että tää toimii, mutta en tiiä voiko tää olla tästä, mutta musta tuntuu, et housut ei kiristä".
Itse olen ehkä naurahdellut, mutta antanut mittanauhauhan puhua puolestaa ja kyllä! Senttejä on lähtenyt.
Voi teidän ilmeitä, leveitä hymyjä ja naurahduksia.. Se on ehdottomasti parasta antia työltäni.

Tässä pieni tietopaketti niille jotka eivät Velasmooth hoidossa ole vielä käyneet.

Vela-hoidot tehoavat sitkeimpäänkin selluliittiin, sekä muotoilevat vartaloa ja usein myös pienentävät kehon ympärysmittoja.

Selluliittia vähentävät ja vartaloa muokkaavat Vela-hoidot perustuvat ainutlaatuiseen ja patentoituun tekniikkaan, jossa yhdistetään alipaineimu, mekaaninen hieronta, radiofrekvensi sekä infrapunavaloenergia. Tekniikassa kudosta lämmitetään tarkkaan kohdistetusti radiofrekvenssillä ja infrapunavalolla , jolloin rasvasolut pienenevät. Alipaine ja mekaaninen hieronta edesauttaa verenkierron ja lymfakierron tehostumista, kohentaa ihon sävyä ja tasoittaa kudosta. Kaikki nämä neljä vaikutusta yhdessä muodostavat patentoidun elõs -teknologian, jota hyödyntää ainostaan Vela-hoidot. Teknologian taustalla on pitkät ja tarkat lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat myös todiste hoitojen tehosta ja turvallisuudesta. 

Vela tietoa sivuillamme tässä.

Aurinkoisin terkuin Jenni

Ps. Kunhan saan nämä omat jenkat hinkutettua, lupaan laittaa ennen ja jälkeen kuvat tänne blogiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti