lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ihanaa naistenpäivää!

Naisena oleminen!

Naisena oleminen on ihanaa! Nykyään on keksitty monia ihania keinoja, mitkä auttavat joka päiväistä naisena olemista. Voit näyttää huolitellulta helposti, ilman meikkiä. Ihoa ja ulkonäköä voi helposti muokata jos ei ole mieleinen. Muutama pisto huuliin ja silmäkulmiin pudottaa vaikka kymmenen vuotta kasvoilta!

Naistenpäivänä monet saa kukkia, suklaata ja erityistä huolenpitoa. Suurin osa naisista ajattelee naistenpäivänä sitä, mitä hän saa ja mitä ei saa, mutta syy, miksi naistenpäivä on, on ehkä unohtunut.

Kansainvälistä naistenpäivää vietettiin ensimmäisen kerran 19. maaliskuuta 1911, jolloin Itävallassa, Tanskassa, Saksassa ja Sveitsissä järjestettyihin kokoontumisiin osallistui yli miljoona naista ja miestä. He vaativat naisille äänioikeutta, työoikeutta, oikeutta ammattikoulutukseen ja työsyrjinnän lopettamista.

Vielä on olemassa maita, joissa nainen ei saa olla nainen. Pitää pukeutua tietyllä tavalla ja käyttäytyä tietyllä tavalla. Jossain maailman kolkassa naisella ei välttämättä ole edes juuri mitään arvoa. Toisessa maassa taas naisia jumaloidaan ja arvostetaan suuresti.

Suomessa nainen saa pääsääntöisesti olla juuri sitä mitä haluaa. Meillä on mahdollisuus olla nainen isolla N:llä!

Ihanaa naistenpäivää kaikille naisille. Muistetaan kunnioittaa itseämme, vain sillä on merkitystä.

-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti