perjantai 15. marraskuuta 2013

Suomalainen BTB13


Olen aivan tohkeissani, kun olen viimeinkin päässyt tapaamaan BTB13 edustajaa ja keskustelemaan hänen kanssaan tästä mahtavasta Suomalaisesta sarjasta. Haluan kertoa tästä sarjasta kaikille hiukan enemmän. BTB13 sivuilla on todella hienosti kerrottu kaikki ja lainaankin sieltä muutamia otoksia teille tänne.

Olet varmaan kuullut kantasoluista ja niiden hyödyistä modernissa lääketieteessä. Nyt suomalaiset tutkijat ovat kehittäneet BTB13-yhdisteen, joka pystyy aktivoimaan ihmisen ihon ja hiusten omat kantasolut käynnistämään luonnollisen uusiutumisprosessin.
 BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13). BTB13 on laajasti patentoitu ja sille on myös myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).
Tuotekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta vastaa tutkija, sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. Tutkimukset ovat käynnistynyt jo 2000-luvun alussa. Suomen patentti on myönnetty vuonna 2003, ja hyödyllisyysmallituotesuoja vuonna 2013.

BTB13 on suomalainen tieteellinen läpimurto, joka aktivoi passivoituneet kantasolut energisöimällä niitä oroottihapolla. Tämä korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. Kantasolujen energisöinti saa passivoituneet kantasolut tuottamaan uusia ja terveitä ihosoluja, joista seuraa terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13 aktivoi samalla tavalla myös hiuspohjan kantasoluja ja tehostaa siten hiusten kasvua. Yhdisteen kantasoluja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla.

BTB13-yhdiste sisältää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle välttämätöntä oroottihappoa (orotic acid), jonka määrä vähenee ikääntymisen myötä. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen voi estyä, sillä se on välttämätön mitokondrioiden oman perintöaineksen eli DNA:n syntymiselle. Oroottihappoa pystytään kuljetettamaan kantasolujen mitokondrioihin maailmanlaajuisesti patentoidulla menetelmällä.

L-karmitiini (l-carnitine) on lääkäreidenkin ylistämä terveysvaikutteinen aminohappo, joka aktivoi solujen aineenvaihdunnan poistamaan kuona-aineita, polttaa rasvaa, vähentää selluliittiä sekä puhdistaa ihosoluja. Ihosolujen puhdistuminen haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä johtaa kirkkaampaan ja kuulaampaan ihoon, joka huokuu terveyttä. L-karnitiini toimii myös aktiivisena oroottihapon kuljettaja-aineena.

Hyaluronihappo (hyalyronic acid) on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä tehokkaasti vettä. Tästä johtuu sen voimakas kosteuttava ja ihon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus. Hyalyronihappoa löytyy ihosolujen pinnalta ja väleistä luonnostaan. Sitä käytetään paljon myös ihon sisäisissä ruiskeissa botoxin tai rasvan tilalta.Itse olen sitä mieltä, että sarja on loistava, koska se siltää vain aineisosia joita ihosi oikeasti tarvitsee.
Kaikki ylimääräinen on karsittu hyvällä omatunnolla pois. Odotan innolla, että pääsen tekemään paljon töitä sarjan kanssa.

Kirjoitusta on nyt todella paljon, mutta muutama kuva vielä puhumaan BTB13 puolesta.

Silmäkulman rypyt


Ennen
Jälkeen
BTB13 Hoitoseerumia käytetty aamuiin illoin 6 viikon ajan. Muutoksen näkee ihossa jo selkeästi. Iho näyttää kiinteämmältä sekä ryppyjä on vähemmän. Simäkulman ihon väriero jo hieman tasoittunut.

Kutiseva Ihottuma (punajäkälä)

Ennen
 
Jälkeen
Kutiseva ihottuma (punajäkälä), joka pahentunut kutinasta ja raapimisesta
 

Atooppinen erittäin herkkä iho

 Ennen

 

jälkeen

 

Tämmöinen tällä kertaa...

Terkkuja,
Innostunut Jenni
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti