perjantai 24. toukokuuta 2013

Karvojen lisäilyä ja poistamista

Tänään olen työskennellyt Kotkassa tehden erilaisia erikoishoitoja. Työpäivän aikana olen kerinnyt tehdä monta asiakasta, poistanut karvoja vahalla ja sokerilla ja lisäillyt ripsikuituja asiakkaiden silmiin. Karvat ovat olleet naisten ongelmana jo pitkään, niin kauan kuin itsestä on huolehdittu, eli heti kivikauden jälkeen. Milloin karvoja on jossain liikaa, jossain liian vähän, liian vaaleita, tummia, kiharoita, suoria jne. Onneksi moneen pulmaan on olemassa apuja.

Alla on tänään napattu kuva viimeisestä asiakkaastani. Työssä käytin LLB Professionalin synteettisiä minkkiripsiä ja hellävaraista, kestävää ripsiliimaa.


Synteettisillä minkkiripsillä luodaan asiakkaille upeat kestävät ripsienpidennykset. Ripsikuituja on paljon erilaisia. Paksuuksia löytyy kolmea eri kokoa ja pituuksia löytyy 0,8mm aina 16mm asti. Eli asiakkaalle saa räätälöityä aina juuri sellaiset ripset kuin toiveena on. Ripsien laiton jälkeen tulee olla varovainen, koska ripsiä ei saa kastella 24 tunnin aikana ollenkaan. Ensimmäisen päivän jälkeen ripsiä voi "käyttää" jo ihan normaalisti. Ripsiä tulee huoltaa noin kolmen - viiden viikon välein. Riippuen täysin oman ripsen kiertokulusta. Ripset liimataan aina omaan ripseen kiinni jolloin oman ripsen irrottaessa pidennyskin tippuu luonnollisesti pois. Oma ripsi pysyy silmässä kiinni noin 30 päivää jolloin on luonnollista, että myös pidennyksiä tulee huoltaa noin kerran kuukaudessa.

Kaunista viikonloppua lukiat! :)

-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti