lauantai 4. toukokuuta 2013

MesoterapiaKiinnostaako sinua välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä? Aurinko paistaa ja lintujenkin kuulee taas laulavan. Mieli on korkealla niin itsellä kuin asiakkaillakin. Tein tänään taas asiakkaalleni mesoterapia kasvohoidon. Lopputulos oli aivan ihana juuri kuin yllä on mainittu.

Siksi haluaisin oikeastaan kertoa teille enemmänkin. Mesoterapia on mahtava hoito jolla saavutetaan uskomattomia tuloksia, mutta asiakkaat tietävät siitä hyvin vähän.
Mesoterapialla tarkoitetaan yleensä kauneushoidoissa käytettäviä hoitomenetelmiä, joilla ihoon tai ihon alle ruiskutetaan täyteaineita, vitamiineja, kasviuutteita ja joskus lääkeaineitakin. Aineet voidaan saada kulkeutumaan haluttuun paikkaan myös iontoforeesin tai ultraäänen avulla. Sitä sanotaan neulattomaksi mesoterapiaksi. Sen teho on kuitenkin vain viidesosa neulamesoterapian tehosta. 

Mesoterapian käyttökohteita ja niissä käytettäviä aineita 

- Kosmeettinen selluliitti (naisilla muhkurainen rasva etenkin reisissä ja pakaroissa): fosfatidyylikoliini, aminofylliini, johimbiini, isoproterenoli, mesikkäuute (Melilotus)
- Ihon nuorentaminen (ihon kimmoisuuden lisääminen, ryppyjen poisto): hyaluronihappo, A-vitamiini, botuliini
- Maksaläiskien ym. tummien läiskien vaalentaminen: glutationi, askorbiinihappo (C-vitamiini), glykolihappo, palorypälehappo
- Kehon muokkaus: mm. hyaluronihappo ja muut täyteaineet
- Kaljuuden hoito: mm. vitamiineja ja hivenaineita 

Mesoterapian tekemistä on pidetty hankalana, vaativana ja todella kalliina hoitona. 
Tähän ongelmaan on kehitetty nyt ratkaisu. Swiss-Color on tuonut markkinoille uuden innovaation Lift MESO Conseptin. Meiltä saatava mesoterapia tehdään juuri näillä tuotteilla.


Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Lift MESO Consept koostuu Lift MESO mesoterapiahoidosta ja kotihoitotuotteista.
Lift MESO hoidossa ihoon tehdään 18 neulalla pieniä mikro-aukkoja. Näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni ja elastaani Lift MESO Consept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä sekä häivyttää raskausarpia ja arpia.


Mahtavia lopputuloksia ihon kiinteyden ja juonteiden häivyttämiseen saadaan jo ihan muutamalla kerralla, mutta tässäkin hoidossa nälkä kasvaa syödessä ;)

Ihanaa aurinkoista kevät lauantaita täältä Kampista toivottaa ahkerat ahertajat,

Jenni ja Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti