tiistai 14. toukokuuta 2013

Markkinointi-instituutti SOME

Tänään oli erilainen työpäivä. Vietimme työpäivän markkinointi-instituutissa uusia asioita oppien. Aiheena oli SOME eli sosiaalinenmedia. Kuten moni on jo varmasti huomannut, facebook on hitti. Melkein jokainen käyttää sitä lähes päivittäin. Normaalisti ihmiset päivittää sivujaan silloin kun on sattunut jotain mielenkiintoista itselle tai jollekkin muulle. Ahkerimmat ihmiset päivittää päivän aikana useampaakin kertaan uutisia, missä on, mitä tekee, miksi ja missä. Itselläni on yksi sellainen kaveri, joka päivittää päivittäin missä on ollut syömässä ja mitä on syönyt. Monesti tiedän päivällä mitä hän on tehnyt ja halutessani voin vaikka sattua samaan paikkaan hänen kanssaan ottamatta yhteyttä häneen. Olenhan jo nähnyt facebookista, että on hän Porvoonkadun Alepassa.

Meillä on ollut jo pitkään nettisivut, työpaikan sähköposti ja fanisivut facebookissa. Nyt olemme alkaneet kirjoittamaan myös blogia. Tänään koulussa oivalsimme, että facebookkia voisi käyttää vieläkin tehokkaammin, ei pelkästään jakaakseen tarjouksia ja kuulumisia. Olemme jo huomanneet, että asiakkaamme silloin tällöin linkittää meillä hoidossa käydessään missä ovat ja miksi. Nyt haluammekin kiinnittää juuri tähän edelliseen huomiota.

Haastamme asiakkaamme. Olet käynyt tai tulet käymään meillä. Tykkäsit varmasti palvelusta ja voisit suositella sitä muillekkin? Itse saatan käydä jossain palvelussa ihan vain siksi, että kaverini on maininnut paikan olevan hyvä.

Seuraavalla kerralla meillä käydessäsi ehkä linkität meidän facebookkiin. Me annamme siitä hyvästä sinulle seuraavalla kerralla -10% hoidon hinnasta. Kuulostaa hyvältä idealta! Näin kaikki hyötyy. Sinun kaverisi hyötyy saamalla vinkin hyvästä hoidosta ja paikasta, sinä saat siitä itse hyödykkeen ilman suurta vaivaa.Meidän facebook sivut <3

Nyt valmistautumaan huomiseen ihanaan työpäivään! :)

Terkuin, Anniina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti